ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У РАДИОНИЦИ „ЉЕТНА ШКОЛА ФИЛМА“!

Aудио-визуелни центар Републике Српске позива све заинтересоване средњошколце из Републике Српске да се пријаве за учешће у радионици „Љетна школа филма"."Љетна школа филма“  је десетодневна радионица , која ће се одржати од 19. до 29. августа 2024.  године, у Бањој Луци у склопу универзитетског кампуса. Радионица се организује у сарадњи са Академијом умјетности у Бањој Луци.

Учесници ће имати прилику да прођу креативни процес од идеје до премијере, а резултат радионице „Љетна школа филма“ ће бити заједнички снимљен филм.

Циљ је упознавање средњошколаца Републике Српске са аудио-визуелним дјелатностима кроз теоретски и практични приступ.

Јавни конкурс у којем су наведени услови учешћа можете пронаћи на линку у опису профила или на интернет страници овог Центра (www.аvcrs.cоm)

Пријаве на Јавни позив се могу слати до 18. јуна 2024. године до 24.00 часа.

Одлуку о избору учесника радионице „Љетне школе филма“ доноси стручни жири, а укупно ће бити изабрано 25 учесника.

Резултати Јавног позива ће бити објављени најкасније до 1. јула 2024. године на интернет страници Центра, а примљени учесници ће бити обавијештени путем имејла.

Учесници се пријављују за учешће на „Љетну школу филма“ путем пријавног формулара који се налази на интернет страници Центра www.avcrs.com (на линку: https://forms.gle/b66rCi6uTaqeCzaQ9)

Слање Пријаве могуће је искључиво електронским путем у оквири формулара, с тим да се радови чије слање у оквиру Пријаве путем формулара није могуће усљед техничких разлога (нпр. величина датотеке) изузетно могу послати путем wetransfer линкa на имејл Центра info@avcrs.com.

За све учеснике радионице „Љетна школа филма“ биће обезбијеђена храна за вријеме трајања радионице, а за оне који нису из Бање Луке биће обезбијеђен смјештај.

Додатне информације у вези са Јавним позивом могу се добити искључиво електронским путем, слањем упита на имејл-адресу info@avcrs.com.

#avcrs #ljetnaskolafilma @akademija_umjetnosti_banjaluka


Tabla učesnika je zatvorena