ИЗВЈЕШТАЈ О РЕАЛИЗОВАЊУ СТРУЧНО-ТЕОРЕТСКЕ ПОСЈЕТЕ

 


        Ученици наше школе посјетили су просторије м:тел-овог телекомуникационог центра у извршној јединици Бањалука.  Тамо су имали дводневно предавање у трајању од по четири сата. Неке од тема предавања биле су основе телекомуникација и послови којима се баве техничари телекомуникација запослени у м:тел-у. 

 

        ТКЦ је посјетило укупно 60 ученика трећих и четвртих разреда са смјера техничар телекомуникација. Предавања су организована у сриједу, 23. априла и у четвртак, 24. априла 2014. године, и одржавала су се од 10h до 14h. Предавања је изводила Снежана Станојловић – Павловић, дипл. инж. Ученици су били задовољни презентацијом, а то су показали активним праћењем и учествовањем у истој. 

 

       Реализација оваквог вида наставе доноси ученицима корисна практична знања из стручних предмета и он је због тога дио нашег наставног процеса, а то не бисмо могли да реализујемо без сарадње са м:тел-ом. Захваљујемо се свим људима из м:тел-а који су учествовали у организовању и реализацији овакве сарадње и тако нам омогућили да побољшамо квалитет наставе и надамо се да ћемо наставити сарадњу и наредних година.

 

 

Погледајте више фотографија

 

 

Бањалука, април 2014.                                                                                               Ученике водио:

Дражен Суртов, дипл.инж.