Хуманитарна акција Савјета ученика „Један слаткиш – једно дијете“

Савјет ученика ЈУ Електротехничке школе „Никола Тесла“ Бања Лука организовао је ове године хуманитарну акцију „Један слаткиш – једно дијете“. Новогодишњиим пакетићима обрадовали су дјецу која се лијече на Клиници за дјечије болести Универзитетско - клиничког центра Републике Српске.

Због епидемиолошких мјера које су на снази, није било могуће посјетити дјецу на Клиници и лично им уручити пакетиће, али су представници Савјета ученика наше школе, ученици Анастасија Шијан и Алекса Бркић са координатором Савјета ученика Олгицом Чикић, новогодишње пакетиће уручили главној сестри Клинике, гђи Јасминки Радосавац, која се у име малих пацијената захвалила ученицима и Електротехничкој школи Бања Лука на реализацији ове акције.

„Овом акцијом хтјели смо да најмлађим пацијентима који ће празнике провести на лијечењу, бар мало олакшамо одвојеност од породице и породичног дома и учинимо их сретним! Лијеп и узвишен је осјећај учинити некога сретним, тај осјећај оплемењује нашу душу“, истакли су ученици Савјета који су учествовали у припреми  пакетића.

Савјет ученика Електротехничке школе „Никола Тесла“ Бања Лука захваљује ученицима и њиховим родитељима који су се одазвали овој хуманитарној акцији.