У четвртак 28.012021. године школу су посјетили представници амбасаде Краљевине Норвешке, УНДП-а БиХ и Министарства просвјете и културе Републике Српске. Повод посјете је реализација пројекта „Бољом управом до бржег економског раста“ (ЕГГ) који је финансиран од стране Владе Краљевине Норвешке, а имплементиран од стране УНДП-а БиХ и уз учешће Министарства просвјете и културе Републике Српске.

У оквиру пројекта школа је је опремљена СТЕМ лабораторијом (рачунари, паметна табла, 3Д принтери, робот- сетови, Arduino, Raspberry Pi, Micro:bit и сл.) која ће се користити за реализацију наставних и ваннаставних активности.

Представници амбасаде Краљевине Норвешке, УНДП-а БиХ и Министарства просвјете и културе Републике Српске су изразили задовољство што ће поменута опрема допринијети квалитету и осавремењавању наставе у електротехничкој школи.

Директорица школе Ирина Чавић је том приликом истакла да је СТЕМ опрема дошла у „праве руке и право вријеме“  јер се реформом образовања појављују и нови предмети чија је реализација незамислива без СТЕМ опреме.